Pomoćni Meni
Kontakt informacije

9. Brigade 39a,
Niš 18000
Srbija

E-mail

info@elevator.rs

Telefon

+381 (0)18 245-688

Usluge

„Happiness does not come from doing easy work but from the afterglow of satisfaction that comes after the achievement of a difficult task that demanded our best.“

Theodore Isaac Rubin

Usluge

Zaposleni u elevator-u su stručno osposobljeni da svaku od ovih usluga pruži svojim klijentima za sve tipove hidrauličnih i električnih liftova, platformi, invalidskih platformi i pomagala, pokretnih stepenica i pokretnih traka, kranova i dizalica, i ostalih uređaja za horizontalni, kosi i vertikalni transport lica i robe.

PROJEKTOVANJE

Elevator doo, za potrebe projektovanja ima u stalnom radnom odnosu diplomirane mašinske i elektro inženjere sa licencama inženjerske komore srbije. Višedecenijsko iskustvo projektanata, garant je izbora najkvalitetnijih i najoptimalnijih rešenja za sve tipove i vrste liftova kao i za sve vrste objekata.

ISPORUKA

Elevator doo ima dobre poslovne veze i kontakte sa velikim brojem proizvođača liftovske opreme, kao što su schindler, kleemann, sele, metron....

Za potrebe modernizacije ili remonta, takođe imamo odlične poslovne veze sa velikim brojem proizvođača liftovske opreme, delova i uređaja.

MONTAŽA

Elevator doo ima u stalnom radnom odnosu iskusne montere za ugradnju i održavanje svih vrsta liftova. Takođe, elevator doo je ovlašćeni monter liftovske opreme jednog od najvećih svetskih proizvođača „schindler“.

SERVISIRANJE I ODRŽAVANJE

Elevator održava veliki broj liftova, koje je isporučio i ugradio u stambenim i poslovnim objektima, kao i liftove drugih proizvođača, u skladu sa pravilnikom o bezbednosti liftova. Pored održavanja opreme za prevoz lica i tereta, elevator pruža uslugu kompletnog održavanja stambenih zgrada.

MODERNIZACIJA

Pored ugradnje novih, elevator pruža usluge na modernizaciji ili remontovanju liftova. Veliki broj uspešno i kvalitetno urađenih remonta, garancija su da će vaš lift u dužem vremenskom periodu biti pouzdan u funkcionisanju i bezbedan za upotrebu.

NADZOR

Visokostručni kadar elektro i mašinske struke, sa licencama inženjerske komore srbije za projektovanje i izvođenje, pruža sve vrste usluga za nadzor na ugradnji i remontovanju svih vrsta liftova i eskalatora. Kvalitetan nadzor, u potpunosti štiti interes investitora i garantuje primenu i ispunjenje tehničkih normi i zakonske regulative.